SLÄKTEN

TOMTAR PÅ LOFTET - HAHA - VAFALLS ?!? MEN SPELA TENNIS SJÄLV FÅR NI SE !!

INTE LÄTT ATT BARA SPELA MED SINA EGNA "BOLLAR" ( HAIJBY - AFFÄREN )

Gustav V 
Bilden av Gustav V som förebild och idol solkades betydligt genast efter hans död 1950 då den så kallade Haijby-affären chockade samtiden. Kurt Haijby var en affärsman med synnerligen brokigt förflutet, kriminellt belastad och allmänt beskriven som mytoman. Han påstod att han i början av 1930-talet inledde ett kärleksförhållande med den då 74-årige kungen.
Homosexuella handlingar var förbjudna i lag i Sverige ända fram till 1944. Frågan var således ytterst kontroversiell, varför Haijby lätt kunde pressa hovet på pengar. Totalt fick han långt över en miljon i dagens penningvärde för att ingenting skulle komma ut till media och allmänhet. Hovet lyckades även få honom att emigrera två gånger, men han kom tillbaka och fortsatte utpressningen. Med fakta på bordet kan många av Haijbys påstående i dag lätt avvisas som lögner. Haijby åtalades för utpressning 1952, dömdes till sex års fängelse men frigavs efter fyra år. Han begick självmord 1965.

Under 1950-talet, då kungen redan var avliden, cirkulerade rykten om hur han under årens lopp hade tafsat på unga män. ”Kungens kurva” utanför Stockholm skulle ha fått sitt namn av att Gustav V, sittande i framsätet, blivit alldeles för närgången mot chauffören, som körde av vägen. Ryktesfloden fick fart av vad som hände i USA där McCarthy i början av 1950-talet inte bara rensade upp mot påstådda kommunister i USA utan lika mycket mot homosexuella, som ansågs om möjligt, vara några snäpp värre än kommunisterna. Den amerikanska homofobin spreds till Europa och Sverige där flera ”affärer” exploderade, i synnerhet då författaren Vilhelm Moberg grep in för att slåss mot vad han kallade rättsrötan. Sansande historiker kan i dag konstatera att det mesta som skrevs och påstods om Gustav V är obevisade påståenden. Dock kan man inte helt utesluta möjligheten av att Gustav V under senare delen av sitt liv mycket väl kan ha levt ut sin bisexualitet. Än har inte alla papper lagts på bordet.
Herman Lindqvist 

MER OM "BOLLAR" LÄNGRE NED PÅ SIDAN !!!!

KANIN-KANIN-KANIN KAN NI INTE SLUTA SKOJA MED OSS ??!!

SENASTE NYTT OM DEN ANIMALA MONARKIN:

KANIN-KUNGEN "FICK" (tyskt reportage..) STORHETSVANSINNE !!!

( copywright filminslag / GS OBERSTE HUHNERN  )

OM MAJESTÄTSBROTT

Majestätsbrott

Majestätsbrott eller majestätsförbrytelse är en gärning eller ett uttalande som kränker kungens eller regentens värdighet. Brottsrubriceringen förekom i antikens Rom och finns även omnämnd i svenska källor från slutet av 1200-talet. Termen "majestätsbrott" infördes i svensk strafflagstiftning 1864 och avskaffades i samband med att strafflagen omarbetades 1948. Det brott i den nuvarande strafflagen som närmast överensstämmer med majestätsbrott är sedan 1964 högmålsbrott.[1]

LAST "BLOWJOB" FROM MY HAIRDRESSER SILVI MADE THIS HAPPEN

HAND ME A DOGGI - BAG, PLEASE

DOGGI - BAG ? MAKING FUN OF ME ?!! WATCH THIS CLIP INSTEAD, BEARTH OF THE ROAYL FAMILY !!

THIS IS THE START OF THE BERNADOTTE FAMILY,VOFF !!

UNDER "PUNGEN" HÄNGER KUNGEN...

ABOUT INBREEDING IN THE EUROPEAN MONARCHIES :

AM I AN EARLY ANFATHER ?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Magnus Liljegren | Svar 31.05.2010 13:20

Mycket kreativitet från Mats Hedlund, fortsätt ditt fina arbete

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 20:28

De nada... Men bara för det så lade jag till en bild från Parque del Oeste !

...
10.05 | 19:42

Tack Mats för att du får mig att längta till Madrid.

...
04.09 | 13:58

Ja ett retroaktivt förbud,med böter skulle kunna svida i en stor del av nuvarande medelklassens plånböcker...

...
04.09 | 06:04

Somliga av oss aldrig blivit till.
Min mormors far blev en auktionsvara som 6 åring. När han var elva fick han gå tre veckor i skola, vid 13 konfirmera sig.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS